tangora-logo-03

SUCCES MED E-HANDEL KRÆVER EN TOP-MODERNE WEBSHOP

Konkurrencen indenfor e-handel er benhård. Du - og din forretning - bliver målt og vejet på den oplevelse brugerne får, når de besøger din webshop. Er den lækker, velfungerende, tilbyder den de features brugerne forventer, skaber den kundeloyalitet? Svarene på disse spørgsmål afgør din succes.

KOMPETENCER I SAMSPIL MED TEKNOLOGI

Succes med e-handel kommer ikke af sig selv, og en af de mest afgørende faktorer er valget af web-samarbejdspartner. Tangoras e-handelsplatform indeholder omfattende out-of-the-box funktionalitet og tilbyder samtidig uendelige muligheder for at tilpasse shoppen og de interne processer til din forretning.

INTEGRATION TIL ANDRE IT-SYSTEMER

Alt dobbeltarbejde skal elimineres. Den basale integration består i, at vare-stamdata og lagerstatus hentes i økonomisystemet, mens ordredata sendes den anden vej. Men mange andre processer kan også digitaliseres via integration, fx genbestilling, håndtering af returvarer, rekvirering af fakturakopi, håndtering af kundespecifikke priser og rabatter og meget, meget mere.

SHOPPING-OPLEVELSEN SKAL VÆRE I TOP

Derfor skal din shop naturligvis være responsiv - dvs. tilpasse sig præcis dén smartphone, tablet eller computer, som brugeren anvender. Men det er bare en af mange faktorer. Gennemtænkte søge- og filtreringsmuligheder, effektivt check-ud flow og hastighed er nogle af de andre.

EN B2B WEBSHOP SKAL FØRE TIL STØRRE KUNDELOYALITET

En B2B webshop skal gøre det nemmere for dine kunder at handle hos dig. Hvis du gør det rigtigt, vil du opleve øget kundeloyalitet. Men forvent ingen tolerance, hvis kundeoplevelsen ikke er i top. Derfor er det afgørende, at din web-samarbejdspartner forstår sig på både design og forretning.

Klik her og læs mere om, hvorfor Tangora er den ideelle platform for virksomhedens intranet.

Eller bliv ringet op og få en uforpligtende snak med en digitaliseringskonsulent.

© 1999-2021 Tangora Software A/S   |   Persondatapolitik   |   Cookie-politik   |   Klik her for at ændre samtykke