tangora-logo-03

CLOUD-SERVICE GØR HELE FORSKELLEN

Tangoras unikke cloud-service gør det nemt at digitalisere trin-for-trin og senere lave justeringer og ændringer. Det skal ses i modsætning til traditionelle webløsninger, der kræver kodning som ofte udføres i uprofessionelle miljøer med de risici, det indebærer. Tangoras cloud-service er fundamentet i alle vore leverancer.

CLOUD COMPUTING

Dansk Industri, Dansk Erhverv og Vækstfonden slår på tromme for, at danske virksomheder og organisationer igangsætter digitaliseringsprojekter baseret på cloud computing – som Tangora netop ér. Det kræver ingen investeringer i hverken software eller hardware, og man undgår belastning af virksomhedernes egne IT-ressourcer.

GIVER DET MENING AT UDSKYDE EN STÆRKERE BUNDLINJE?

Selvom digital omstilling oftest er en løbende proces, vil Tangoras metoder give dig omgående resultater. Resultater, som hurtigt vokser fra små til store og med tiden til en markant stærkere bundlinje.

ER DIN KONKURRENT FORAN?

Sagen er den, at flere af dine konkurrenter – ikke mindst dem fra udlandet – allerede er i fuld gang med at digitalise deres arbejdsgange og dermed forbedre produktivitet og konkurrenceevne.

DIN VIGTIGSTE EKSAMEN ER FORAN DIG

Vi kan se, at de kunder, som har sat den digitale omstilling højt op på agendaen, måned for måned forbereder sig til fremtiden. Som tiden går, skaber denne kundegruppe flere digitale værktøjer og forbedrer transparensen i forretningen. Som et gammelt mundheld lyder, er eksamen en festdag for den velforberedte, og ingen eksamen er større for nogen virksomhed end fremtiden.

Klik her og læs mere om, hvordan Tangora sætter det rigtige hold, når vi skal hjælpe en kunde med digitalisering.

Eller bliv ringet op og få en uforpligtende snak med en digitaliseringskonsulent.

© 1999-2021 Tangora Software A/S   |   Persondatapolitik   |   Cookie-politik   |   Klik her for at ændre samtykke